Brickor

Utforska vårt utbud av eleganta och funktionella brickor!

Vår kollektion innehåller brickor i olika mått, designs och färger för att passa alla smaker och stilar. Oavsett om du vill duka upp en festlig måltid, servera delikatesser eller skapa ett vackert stilleben i köket, har vi brickor som passar perfekt för alla tillfällen. Brickorna är tillverkade i Sverige med omsorg och precision. Vi använder högkvalitativ björkfaner för att säkerställa hållbarhet och en naturlig känsla.

Vi är stolta över vårt arv av skandinaviska mönster från tidigt 1950-tal och till nutid, och designtraditionen genomsyrar varje bricka. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Våra brickor är inte bara praktiska redskap vid dukning och i köket utan också konstverk i sig själva. Använda dem tex för att skapa en inbjudande atmosfär när du dukar upp din favoriträtt eller för att samla kryddor och oljor på ett stilfullt sätt.

Brickorna är utformade för att passa in i ditt kök och göra varje måltid till en upplevelse. Våra brickor diskas för hand eller torkas av, och är både praktiska och lättskötta.

Satsa på svenskt hantverk och skapa en vardag med stil med våra vackra och funktionella brickor från Almedahls. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta brickan för ditt hem och dina behov.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen