Plädar

Skapa en elegant och mysig inredning med vackra och sköna plädar från Almedahls!

Att lägga en pläd på soffan, sängen eller altanen är ett enkelt sätt att skapa en ombonad och trevlig atmosfär i ditt hem. Våra plädar är inte bara funktionella utan även designade med omsorg för att passa olika stilar och behov.

Vår Skogen-pläd, tillverkad av mjuk och hållbar ull, och lika mjuka färger, är ett utmärkt val för att lägga till ombonad och elegans i ditt rum. De dekorativa fransarna ger en extra touch av stil. Skogen plädare finns i flera färger.

För dem som föredrar ett tidlöst mönster har vi tex Bows, skapad av professor Josef Frank under åren 1920-1930. Pläden är tillverkad av en lyxig blandning av ull och bomull och är dekorerad med synliga stygn längs kanterna. Den skapar en inbjudande atmosfär och är lika elegant på soffan som i sovrummet.

För en lugn och avslappnad känsla rekommenderar vi Pickepin-pläden. Den är tillverkad av Marianne Westman och är perfekt för att svepa in sig i under en kall kväll. Plädens stilrena mönster och dekorativa fransar ger den en tidlös charm. Pickepin plädar finns i flera färger.

Oavsett om du föredrar en pläd i lugna färger eller mer uttryckfulla plädar, är vårt sortiment designat för att möta dina önskemål. Följ våra tips och experimentera med att lägga ut plädarna på olika sätt – vikta eller stökiga – för att skapa den perfekta avslappnade looken i ditt hem.

Våra plädar är inte bara praktiska, de är också konstverk som kommer att höja din inredning till nästa nivå av stil och komfort.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen