KALENDER

Kalender 2024 - som ett konstverk  

En konstnärlig väggkalender i tyg är en vacker och unik dekoration för ditt hem eller arbetsplats. Den tillför estetiskt värde och kan bli en konversationsstartare när gäster eller besökare kommenterar dess skönhet. Den skapar en speciell atmosfär i rummet.

En vacker kalender kan förändra rummets karaktär och ge det ett personligt och omsorgsfullt uttryck. I motsats till en traditionell kalender med många inmatade händelser och anteckningar kan en kalender i tyg vara mindre distraherande. Den kan hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt utan att överväldiga dig med information.  

Ditt val av kalender säger något om din personliga smak och stil. Den ger dig möjlighet att uttrycka dig och visa upp din estetiska uppfattning.

Almedahls klassiska tygkalender har lanserats varje år sedan långt tillbaka och är riktiga samlarobjekt.  

Kalender 2024 består av fem kalendrar:  

•    Nyheten Fika kalender 2024, som i svensk kultur betyder att ta en kaffepaus och njuta av den tillsammans med andra. Ofta innehåller Fikat bakverk, och syftet är såklart umgänge och träffa vänner. Den är designad av Saki Urata/Studio Almedahls.  

•    Omtyckta Svenska Landskapsblommor kalender 2024 och Svenska Fåglar kalender 2024 är designade av Inger Åberg. Inger har en lång karriär och började på Almedahls 1945. Då hon fick arbete som mönstertecknare. Hon ritade många dukmönster so var stort hos oss på den tiden. I början av 1960-talet kom idén om tygalmanackorna. Varje år sedan dess kommer nya almanackor, och alltid någon designad av Inger Åberg.  

•    Syltburkar, kalender 2024 designad av Kerstin Svensson. Syltburkar, kalender 2024 är inte bara vackrer utan den väcker känslor av nostalgi och omsorg. Den tilltalande designen väcker känslor och barndomsminnen. Visst kan den associeras med farmors hemlagade sylt eller mormors konserverade godsaker? Inte konstigt att man får en känsla av nostalgi och värme.  

•    Svenska Fyrar, kalender 2024 från Studio Almedahls. De står där det är som mest vindpinat och kargt, ensamma på en klippa. Fascineras av fyrar och alla de hemligheter de bär på!⁠ Svenska Fyrar har blå och beige toner i en härlig mix som inspirerat oss att skapa en längtansfull västkust-känsla.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen