Bordstabletter

Bordstabletter skyddar ditt bord, och adderar det där lilla extra till din dukning. För den som värdesätter vackra bordsarrangemang är bordstabletter ett riktigt bra alternativ!  

Bordstabletter i tyg förmedlar en omisskännlig känsla av lyx. Linne, känt för sin elegans och stil, är ett utmärkt val för hemmet med måttligt spill. Dessa tabletter kombinerar praktiskt skydd med en touch av förfining och är en tidlös inredningsdetalj.  

För den som önskar enkelt underhåll och långvarig skönhet finns bordstabletter i plast. Dessa är lätta att torka av och diska, och behåller sin fräschhet över tiden.

Almedahls Home's senaste tillskott i sortimentet är bordstabletter i kork. Detta innovativa materialval gör det enkelt att hålla rent du får en stilfull touch till din dukning.  

För att skapa en enhetlig och harmonisk atmosfär, är det fint att matcha bordstabletterna med servetter, duk och grytunderlägg. En genomtänkt och färgmatchad dukning förstärker helhetsintrycket och bidrar till en stilfull känsla i hemmet.  

Oavsett om du föredrar den lyxiga känslan av linne, den praktiska användningen av plast eller de moderna gjorda i kork, kommer bordstabletter att bli en oumbärlig del av din matupplevelse och ge ditt bord extra stil och elegans.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen