NYHETER

Almedahls Home vår/sommar 2024: SOMMARKÄNSLA MED MÖNSTERGLÄDJE

Kollektionen är en hyllning till sommarkänslan och mönsterglädje, inspirerad av utelivet under sommarmånaderna. Kollektionen blandar klassiska svenska mönster med tidlösa inredningsfavoriter och skapar personliga utomhusmiljöer samtidigt som den återintroducerar älskade mönsterklassiker i nya färgställningar.

Ett framstående nytt mönster är "Grytskåpet" av Louise Fougstedt Carling, presenterat som kökshandduk. Kollektionen innehåller en lekfull mix av mönster - från blommor och prickar till enkla rutor, alla i färgglada kombinationer.

Marianne Westmans "Picknick" i blått och beige samt Inga-Lill Westmans "Pricktyg" i oblekt linne framhävs som perfekta kombinationer för sommarens utemöbler. Kollektionen introducerar även nya kökshanddukar och servetter i dessa mönster.

Sortimentet utökas dessutom med sommarplädar i bomull, med nya färgställningar i "Pricktyg" och det nya vågmönstret "Havet".

Ytterligare höjdpunkter är Lilo Hörstadius "Botanic Garden" i en somrig, färgglad version och Toni Hermanssons "Ängsö" med ängsblommor, båda presenterade som metervaror och kompletteras med matchande produkter.

Även nya brickor i mönstret "Kristina" finns tillgängliga i ljusblått och gult. 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen